utorak, 14. listopada 2014.

DOMAĆA ČOKOLADA

Ovo je jedan brzi recept, najteži dio od svega je oprati kalupe ukoliko otopljenu masu lijete u njih. Umjesto kalupa možete otopljenu masu uliti u tepsiju prekrivenu alu folijom te po vrhu ukrasiti bademima u komadu.
Sastojci:

• 30 dkg šećera
• 250 gr margarina
• 1 dcl vode
• 1 vanilija šećer
• 25 dkg mlijeka u prahu
• 50 gr kakaa
• malo nasjeckanih oraha, badema, grožđica

Priprema:
Sve sastojke otopite pa dodajte nasjeckane orahe, bademe, grožđice namočene u malo rumu, sve naravno po vašoj želji. Otopljenu masu ulijte u malo nauljene kalupe ili jednostavno ulijte u tepsiju koju ste prekrili alu folijom. Sutra, nakon hlađenja narežite  i poslužite.

Nema komentara:

Objavi komentar