Super brzi i ukusni rucak sa tunom iz konzerve
Skuhati pastu po izboru.
2
Tunu ocijediti i u zdjeli raskomadati sa viljuskom.
3
Na dubljoj tavi zagrijati ulje, dodati nasjeckan luk i poprziti 2 minute, dodati cesnjak, nasjeckane masline i kapare i poprziti jos oko 1-2 minute.
4
Dodati pelate, ili nasjeckanu rajcicu, raskomadanu tunu, i sve ostale sastojke osim parmezan sira.
Kuhati na srednjoj temperaturi oko 5-7 minuta ili do zeljene gustoce umaka.
Posluživanje
Posluziti uz pastu, rizu ili kuhani krumpir.
SastojciBroj osoba:2 osobe 1 (200g)tuna iz konzerve 400gpelati 2 zlicecrne masline 1 zlicakapare 1luk 2cesnjak 2 zlicice secer 1 zlicica majcina dusica 1 zlica persin, nasjeckan 2 zlice bijeli vinski ocat 1 zlicicamljevena crvena paprika papar, sol maslinovo ulje Parmezan sir za posipanje
Nema komentara:
Objavi komentar